Over XMAPS

XMAPS (Crossmedia Automated Publishing System) is ontwikkeld door Screens & Pages op basis van jarenlange ervaring met geautomatiseerde paginaopmaak en in nauwe samenwerking met de gebruikers. Het omvat een reeks softwaremodules die specifiek zijn ontwikkeld voor complexe database publishing en crossmediale toepassingen. Met XMAPS kan men vanuit één databron eenvoudig publicaties genereren voor verschillende media. Denk daarbij aan DTP bestanden, HTML, PDF of ePub/folio bestanden.

Op basis hiervan worden verschillende oplossingen aangeboden, zoals:

  • XMAPS Portal, een algemene web to print en webshop oplossing die volledig geïntegreerd is met een grafisch MIS zoals Multi-Press en met de PDF workflow. Deze werkt met Adobe InDesignServer® en wordt ingezet voor zowel huisstijlen als complexe documenten. Via webservices kan het portal met bijv. externe CMS en CRM systemen worden gekoppeld.
  • XMAPS Retail, voor opmaak van retailkranten en het on-line vertalen en redigeren van InDesign documenten;
  • XMAPS Sign, voor on-line aanleveren en bestellen van sign producten, gekoppeld met de administratie en de PDF workflow.

XMAPS wordt gebruikt door uitgevers, corporate publishers, retailers en grafimedia bedrijven, volgens een licentie of SaaS model.

Bekijk onze datasheets voor meer informatie over de verschillende XMAPS componenten, onze online demonstraties om XMAPS in actie te zien, lees over de toepassing van XMAPS in de praktijk . Of bekijk onze referenties. Wilt u meer weten over XMAPS, stuur ons dan een berichtje of bel ons voor een afspraak:
020-486 39 86.