Voordelen van XMAPS:

  • Met XMAPS® wordt het realiseren van een web to print, XML- of database-publishing oplossing sneller en goedkoper. Het heeft zich al in de praktijk bewezen in uiteenlopende situaties, voor verschillende typen publicaties en media, tot tevredenheid van onze klanten. De gebruiker kan het systeem zowel on-line als off-line gebruiken.
  • De met XMAPS in te richten automatisering oplossing kan gemakkelijk aan uw proces aangepast worden, daarmee is de implementatie snel en eenvoudig.
  • Door de vergaande automatisering van de opmaak boekt u een forse productiviteitsstijging van uw medewerkers, wat vertaald kan worden naar een concrete besparing of meer aandacht voor andere zaken, zoals kwaliteit.
  • Omdat XMAPS crossmediaal is en meerdere platformen ondersteunt, kunt u met één tool een veelheid aan publicatieprocessen automatiseren. Dat betekent dat uw medewerkers maar één oplossing hoeven te leren.
  • Omdat XMAPS ook InDesign bestanden kan genereren kunt u in het laatste stadium nog handmatig ingrijpen. Dat is met name van belang als de vormgeving niet volledig in regels te vatten is of als er veel last-minute wijzigingen zijn (zoals toevoegen van advertenties).
  • Door de 3-laags architectuur blijft de investering in de publicatieoplossing behouden. Als een component wijzigt, hoeft alleen de interface aangepast te worden. De rest van uw systeem blijft stabiel en intact. Dat betekent dat updates en upgrades van componenten niet uw hele publicatieoplossing in de war sturen.
  • Door de open structuur en het gebruik van standaarden heeft u een systeem waarmee u alle kanten op kunt. U kunt eenvoudig zelf aanpassingen doen en het systeem aanpassen aan uw behoefte.
  • Met XMAPS heeft u de beschikking over een reeks volledig operationele gereedschappen. Hiermee kunt u zelf snel nieuwe toepassingen opzetten. Uiteraard ondersteunen wij u daarbij; zo kunt u een onderhoudscontract afsluiten, waarmee u gratis wordt voorzien van updates en eventuele problemen snel door ons worden verholpen. U kunt dus zelf bepalen hoe u uw service wilt inrichten.

Kortom: XMAPS is eenvoudig te implementeren, makkelijk te beheren en voor veel processen inzetbaar.